Diskuse

Hybridní války v Evropě, prosazované polským ministrem!?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty obrazky maji dolozit vase tvrzeni, ze na Sibiri doslo k rozsahlym pozarum? To jste mel ale pouzit neco jineho, protoze tyto jsou ze srpna 2010, kdy diky velkym vedrum doslo k mnoha pozarum, a to v oblasti cca 300 km vychodne a jihovychodne od Moskvy, takze hodne hodne daleko od Sibire, vy agente.

Ja myslim, ze jste nemocny a mel byste vyhledat odbornou pomoc.

0 0
možnosti

System HAARP se zcela vymknul svemu puvodnimu programu a to ovlivnovat myslenkove pochody kremelske verchusky. Nyni cilene pusobi na fantazii spisovatelu scifi, o cemz zrejme svedci vyse uvedena publikace.

2 0
možnosti

Tak k podobnemu textu .. realita nejednou predcila fantazii. Takze ..

1 0
možnosti

Pane Gabrieli, podle posledních zaručených zpráv dnes vrazi z Volstrýtu zaměří HAARP přímo na Vaši osobu. Jistě víte, co to může způsobit - zásah bleskem, sežehnutí vlasů apod.

Doporučuji na venkovním prostranství používat co největší klobouk tipu sombrero obalený hliníkovou folií a tento ochranný prostředek zemnit měděným kabelem.

Snad Vás nedostanou!

10 0
možnosti

Kdo je "Marie Tatcherová"?

2 0
možnosti

Tohle je ono, pane Petře, smím-li vám tak říkat. Že se nebojíte odhalovat skutečnou PRAVDU a nebojíte se případných následků v podobě zvýšených dávek neuroleptik. Ale jste zřejmě dostatečně imunní, však jistě sám dobře víte, co na nás rozprašují chemtrails. Jen se bojím, aby vám židozednářská lóže ve spolupráci s NWO nenainstalovala do vaší komnaty nějaký ten mikronuke, nebo neinstalovala nanotermity do vašeho mozku. Držte se, chlape, fandím Vám! R^

10 1
možnosti

super, Holzmann hadr

5 0
možnosti

J86a62r43a 42R88a31n30k

9. 6. 2016 1:45

Tohle ani neumi anglicky, dokonce i Gakonu to zkomolilo, ale pokud sem zavita nekdo jiny, nez panove Petrik, Marek a S. Novak, tak doporucuji se nejdrive presvedcit o cem TO s pomoci prekladace hleda konspirace a pak sem vklada:

https://en.wikipedia.org/wiki/Gakona,_Alaska

3 0
možnosti