Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)   ....Ti, co si z Vás autore utahují, jsou trochu retardovaní, proto je neberte vážně. Nedávno jsem na internetu četl, že někdy kolem r. 1970 narazilo do jednoho z dvojčat letadlo, zbořilo 4 patra a za 4 měsíce po opravě se tam opět pracovalo. Pár mrtvých. Bylo to podstatně těžší letadlo, než 11. září později. Jak to, že se to také nesesypalo jak domeček z karet?  Pochybovati je lidské, proto spíš věřím Vaší teorii, i když nemusí být úplně akorát, ale prostě fyzikální zákony nelze ošidit a pětsetimilemetrová železná íčka vyplněná betonem se nezhroutí za 9 vteřin !  !!!!!!

0 6
možnosti
VS

Nešťastný člověk, který by se rád stěhoval, ale nikdo ho nechtějí. Není divu.;-€

1 0
možnosti
DP

D96a49d31a75k 13P39e23t83r

3. 9. 2015 7:37

Problém je v tom, že ne Sýrie, ale její obyvatelé v důsledku strachu o život se stěhují do Evropy. Něco k nepochopení? Pane Kindl.

3 0
možnosti
Foto

Představte si pane Petr je to pro mě k nepochopení.Když vypukla druhá světová válka  v Evropě, tak jsmetaké neutíkali v milionech do Afriky, do arabských zemí. Svoji vlast jsmeneopustili a nepřenechali jsme ji nacistům, ale bojovali jsme jakýmkolivzpůsobem. Nechápu, proč chlapi plný síly utíkají a svoji vlast přenechajíněkomu jinému.

1 0
možnosti
Foto

Ty  bláho ! To je ptákovina. To snad nemůže splodit zdravý člověk.RvRv

5 1
možnosti
SS

To je jeste jeden z lepsich clanku ... zadni nanotermiti, mikronuke ci HAARP ...

1 1
možnosti
SS

Navrhl jsem vas na literarni cenu - Vypolstarovana cela - Bohnice 2015 ...

.

Jinak to se maji ti russti tankiste a letci v Syrii na co tesit - zase poputuji domu v malych drevenych bednickach jako po Sedmidenni valce.

2 0
možnosti
DP

D50a33d93a78k 75P65e13t91r

3. 9. 2015 7:20

A v to je ta přednost USA, to jejich vojáci putují domů ve velkých dřevěných bednách a to ještě obložení hvězdnou vlajkou. Viz Vietnam, 60 tisíc. Afganistan a Irák také nezaostává v dodávkách nových beden.. Prostě na USA nikdo nemá.

2 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS